Zmaga Kostanjevice v Stranjah

    Mladi kamniški odbojkarji, ki prvič nastopajo v članski konkurenci, so vodilni Kostanjevici na Krki nudili dostojen odpor. V prvem nizu so bili še pod vtisom nasprotnika, ki je v prvih treh krogih izgubil le niz, v drugem pa so varovanci Aleša Hribarja prikazali odlično igro in prišli do zmage. V nadaljevanju tekme so bile izkušnje pa tudi trenutna kakovost, spet na strani gostov.

    Priznati je treba, da je bil nasprotnik bolj kakovosten od nas. V drugem nizu smo znali izkoristiti njegove šibke točke, vendar tega nismo znali držati čez vso tekmo in od tu tudi poraz proti boljšemu nasprotniku. Ampak nič zato, v tem tednu, ki je pred nami, bomo skušali še več trenirati, kajti v nedeljo je pred nami četrtfinalni turnir mladinskega turnirja, ki je za nas v tem trenutku bolj pomemben, je po tekmi s Kostanjevčani dejal Aleš Hribar, ki v letošnji sezoni vodi Calcit Volleyball II.

    Za Kamničane, ki so s tremi točkami na sedmem mestu, so v četrtem krogu 3. DOL – zahod igrali: Rok Forštnarič, Tom Sojer, Teo Podobnik, Noel Šimenc, Gašper Hribar, Jakob Kutnar, Jure Krašovic, Jan Jurič, Peter Kadunc, Žan Dolžan, Bor Rotar, Matija Lakner, Kristjan Krt in Jan Fink. 

    Foto: Tine Forštnarič

    Komentarji