Zmaga in poraz za uvod

  Na turnirju na Bledu je domača ekipa DOORS zmagala na obeh svojih tekmah. V prvi tekmi je z 2:0 premagala Ankaran Hrvatine, nato pa z 2:0 še Luko Koper, ekipama, s katerima so igrale tudi kamniške odbojkarice.

  Na prvi tekmi proti Ankaranu nam ni uspelo začeti tekmovanje v A ligi tako kot smo si želeli. Za nas je bila to prva tekma na turnirju, nasprotnicam druga, zato so bile že navajene na dvorano, igrišče. Imeli smo nekaj lepih potez, akcij, vendar smo do konca igrali v nekakšnem krču, kar je bil razlog za pora. Vendar je bilo spodbudno, da smo imeli ves čas dobro vzdušje v ekipi, je o prvi tekmi svojih varovank povedala trenerka Tanja Božinović.

  Prav dobro vzdušje je bila dobra popotnica za drugo tekmo proti Koprčankam. V njej so bile Kamničanke ves čas boljše nasprotnice, kar so potrdile tudi z izidom.

  Naša prevlada je bila vidna skozi vso tekmo. Dekleta so igrale borbeno, z veliko željo in žarom in prav uživale so v igri. To je igra in odnos, ki si ga želimo obdržati in nadgrajevati skozi tekmovanje. Upam, da bomo še napredovali, da nam bodo tudi treningi prinesli to, kar nam še manjka in da bomo to znali uporabiti na tekmah. En poraz še nič ne pomeni, tekem bo še veliko, je še dodala Božinovićeva, ki ji je pri delu pomaga Željana Blagojević.

  Za starejše deklice Calcit Volleyballa so na Bledu igrale: Zala Špoljarič, Lana Žužek, Klara Ogrinec, Tija Žirovnik – libero1, Meta Ahačič, Nika Koželj, Neža Grošelj, Klara Jeretina, Eva Seretin, Tia Košir, Eva Suhadolčan – libero2, Nina Šmidovnik, Manca Hrovat.

   

  Izidi prvega turnirja A lige – zahod, skupina A:

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_DCI/2015_dce/2015_dce_A/2015_dce_AZA

   

   

   


   

  Komentarji