Že danes bo posijalo sonce tudi za starejše deklice Calcit Volleyja

  Starejše deklice Calcit Volleyja so v soboto na zadnjem turnirju v 1. ligi zahod izgubili obe tekmi, na roke pa jim niso šli niti izidi z drugega turnirja, tako da so prvenstvo končale na petem mestu. Žal to ni bilo dovolj, da bi se uvrstile na zaključni turnir državnega prvenstva, na katerem bodo igrale po štiri najboljše ekipe zahodne in vzhodne skupine.

  Na zadnjem turnirju so Kamničanke čakali ekipi, ki sta na prvih dveh mestih. Ankarančanke so še enkrat več potrdile, da so v zahodni skupini prve lige najmočnejše in so varovanke Katarine Vraber premagale z 2:0 (12, 15). Odbojkarice Calcit Volleyja so praznih rok ostale tudi v dvoboju z Vitalom Ljubljano I, ki je izgubila le obe tekmi z Ankaranom. Ljubljančanke so Kamničanke premagale z 2:0 (21, 9).

  »Težko je, če ti manjka kakšna ključna igralka, vendar so imele vse ekipe težave z zdravjem in ne smemo iskati izgovorov. Dobri igralke iščejo rešitve,« je po koncu turnirja dejala Katarina Vraber, trenerka starejših deklic Calcit Volleyja.

  Velika žalost pa je v ekipi zavladala, ko so dekleta izvedela, da so jih na prvenstveni lestvici prehitele odbojkarice VolleyballLjubljane I.

  »Drage moje punce! Žal moramo tokrat priznati, da sreča ni bila na naši strani. Vse smo naredile kje kakšno napako. Kot sem vam večkrat povedala, se iz poraza lahko največ naučimo. In tudi tokrat se bomo. Tako kot vas, tudi mene boli. A treba se je zanesti samo nase. Ekipa je vse! Verjeti vase in iti do konca. Ni predaje, ni umika. Če bi bile vse (brez poškodb in bolezni) bi bile 3. in ne 5.! V to sem prepričana in v to verjamem. In za konec še ena misel:ZARES IZGUBIŠ TAKRAT, KO SE NEHAŠ TRUDITI! Danes je za nas žalosten dan, a že jutri bo posijalo sonce. Se vidimo v ponedeljek!,« je svojim varovankam ganljivo sporočilo poslala trenerka Katarina Vraber.

  Za starejše deklice Calcit Volleyja so igrale: Zoja Potočnik, Zoja Somrak, Allegra Vučurević, Tajda Adrovič Flisar, Hana Gašperlin, Brina Vita Mauhar, Brina Škorjanc, Ella Čataković, Zara Premk, Zarja Vister, Lara Jamšek Puš in Monika Sitar.