Zagodla jim jo je tudi bolezen

  Ko je bilo že videti, da so mlade Kamničanke na zadnjih tekmah dosegle želeno raven igre in zanesljivost ter da so prišle v pravi ritem, so jim jo v minulem tednu pošteno zagodle viroze in bolezni. Trening pred gostovanjem v Ljubljani ni bil niti enkrat v polni zasedbi, nekatere igralke pa so na treninge hodile bolne. Vse to se je odražalo na sobotni tekmi, žal pa tudi pristop do tekme ni bil najboljši in temu primeren je bil tudi končni izid. Predvsem to velja za prva dva niza.

  Dejstvo je, da smo imele minuli teden veliko težav z virozami in boleznijo, tako sta doma ostali Tjaša Gadža in Kara Koritnik, pa tudi nekatere druge igralke še niso bile popolnoma zdrave. Toda ne glede na to bi naš pristop k tekmi moral biti bolj resen in odgovoren. Vse to se je potem odražalo tudi na igrišču. Naša igra je bila precej slabša od tiste, ki smo jo prikazale na svojih zadnjih tekmah. Vital ima šolano ekipo, ki zna igrati dobro odbojko, prav tako pa je znal izkoristiti našo telesno nemoč in slabo psihično pripravljenost. Upam, da bo to še ena dobra lekcija za naše igralke iz katere se bodo lahko veliko naučile v prihodnosti. Čez dva tedna nas čaka verjetno odločilna tekma v boju za obstanek v ligi, saj bomo gostile Novomeščanke, pred katerimi imamo le točko prednosti. Verjamem, da bo takrat zdravstveno stanje boljše,“ je po nepričakovanem porazu v Ljubljani dejala Tanja Božinović, trenerka druge ekipe Calcit Volleyballa.

  Za Calcit Volleyball II so igrale: Tina Novak, Ana Špoljarič, Tjaša Gregorinčič, Eva Pogačar, Špela Lazar, Veronika Beznik, Neža Ladinik – libero, Neža Repnik, Patricija Porovne Černe.

   

  Izidi 14. kroga 2. DOL ženske – zahod

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2014/2014_dol/2014_2ZZ/2014_2ZZ_rezultati

   

  Napisal: Miha Štamcar

  Foto: Tine Forštnarič

  Komentarji