Začeli z osvojenim nizom

    Mlada kamniška ekipa, v kateri so v glavnem igralci letnika 1999 in mlajši, so v prvem krogu tretjeligaške konkurence gostili Črnučane. Zanje igra tudi nekdanji dolgoletni igralec Calcit Volleyballa Jani Malovič, ki je s Kamničani na začetku tega tisočletja osvojil tudi tri naslove državnega prvaka. V prvem nizu so kamniški odbojkarji prikazali odlično igro, toda v nadaljevanju so le prišle do izraza večje izkušnje gostov, tako da je bil poraz neizbežen.

    Po lahko dobljenem prvem nizu vedel, da bi lahko prišlo do težav v naši igri. V nadaljevanju tekme smo naredili preveč lastnih napak, toda kljub porazu ni razlogov za slabo voljo, kajti večina igralcev je letnik 1999 in zanje bo igranje v tej konkurenci priložnost, da se učijo ter da potem to znanje izkoristijo na tekmah v kadetski in mladinski ligi. Prepričan sem, da je v tej ekipi kar nekaj igralcev, ki bi lahko potrkali tudi na vrata prve lige in zanje bo tretja liga idealna odskočna deska. Na žalost sta Kutnar in Šimic zaradi bolezni igrala manj, kot bi sicer, z njima bi bil morda izid bolj ugoden za nas. Igrali so vsi, tekmo pa bodo na ponedeljkovem treningu podrobno analizirali, je po tekmi s Črnučani dejal Aleš Hribar, trener Calcit Volleyballa 3.

    Za Kamničane so v prvem krogu 3. DOL – zahod igrali: Rok Forštnarič, Tom Sojer, Teo Podobnik, Noel Šimenc, Gašper Hribar, Jakob Kutnar, Jure Krašovic, Jan Jurič, Peter Kadunc, Žan Dolžan, Bor Rotar, Matija Lakner, Kristjan Krt in Jan Fink. 

    Komentarji