Z zmago in porazom iz Kranja

    Tudi drugi letošnji kvalifikacijski turnir državnega prvenstva za kadetinje je Kamničankam prinesel zmago in poraz. Tudi tokrat so bile boljše od njih Kranjčanke. Na tej tekmi so imele lepo priložnost, da bi povedle z 1:0 v nizih, a je žal niso izkoristile, v drugem nizu pa so bile domače odbojkarice boljše nasprotnice.

    Na drugi tekmi so varovanke Tanje Božinović, ki ji pri delu pomaga Željana Blagojević, kar precej težav z Grosupeljčankami. Toda po porazu v prvem nizu, ko so zapravile priložnost za zmago, so se v drugem le zbrale in zahvaljujoč servisom Lane Mujanovič in Zale Špoljarič prišle do izenačenja v nizih. V tretjem nizu je bila igra izenačena do devete točke, v nadaljevanju pa so bile s servisi Ane Pibernik nezaustavljive in prišle do zaslužene zmage.

    Do zmage proti Grosuplju smo prišle težje kot smo se nadejale. Ampak na koncu je pomembna zmaga, s katero smo zdaj bliže končnemu drugemu mestu v skupini, ki nam prinaša napredovanje, je po turnirju v Kranju dejala Božinovićeva.

    Za kadetinje Calcit Volleyballa so v Kranju igrale: Ana Pibernik , Veronika Beznik, Lana Mujanovi, Zala Špoljarič Sara Sitar, Patricija Porovne Černe, Atena Gojak, Meta Ahačič, Lana Žužek, Eva Seretin, Nika Koželj, Nina Šmidovnik.

    Komentarji