Pomembna zmaga Kamničank

    Mlade Kamničanke so že v prvem nizu prikazale dobro igro, z malo nihanji. Tokrat so tekmo igrale v polni zasedbi, saj so se poškodovale igralke pozdravile in pridružile ekipi. Z dobro igro so nadaljevale tudi v drugem in tretjem niz, ko so z dobrimi servisi in igro v polju prišle do prednosti, ki je gostje iz Novega mesta niso več mogle nadomestiti.

    V ekipi je vidna sprememba v vzdušju, ki je bilo ves čas na visoki ravni. Ob dobrih servisih in igri v obrambi, kjer se je izkazala naša prosta igralka, so bile razigrane tudi naše blokerke, ki so popestrile naš napad in Novomeščankam zadale veliko težav. Z zmago proti Novemu mestu je bil narejen majhen, vendar pomemben korak tako v sami igri, kot v izgradnji ekipnega duha in borbenosti na čemer delamo že dlje časa, je po treh osvojenih točkah dejala Tanja Božinović, trenerka druge ekipe Calcit Vollleyballa.

    Za Calcit Volleyball II so v soboto igrale: Tina Nova, Veronika Bezni, Tjaša Gadža, Tina Bunderšek, Špela Lazar, Klara Kregar, Ana Špoljarič, Zala Špoljarič, Patricija Porovne Černe, Lana Mujanovič,  Sara Sitar, Ana Pibernik, Sara Petek in Sara Bobek.

    Komentarji