Z zmago do tretjega mesta

    Tudi v dvoboj s Šempetrankami so varovanke Francija Obolnarja krenile brez poškodovanih Atene Gojak in Lane Žužek, v ekipi pa je bila obolela Zala Špoljarič. Kljub temu njihova zmaga ni bila vprašljiva. V prvih dveh nizih so z dobrim servisom in sprejemom oddaljile nasprotnice od mreže, tako da so si že pred končnicama nizov priigrale dovolj visoko prednost. V tretjem nizu je v njihovi igri prišlo do manjše nezbranosti, kar so gostje izkoristile, toda po izgubljenem nizu so Kamničanke spet prikazale zelo dobro igro ter še šestič v sezoni prišle do treh točk.

    Odigrali smo tri dobre in en slab niz proti višji in ne slabi ekipi iz Šempetra. Na srečo smo znali izkoristiti slabosti gostujoče ekipe, naše pa vsaj v nizih, ki smo jih dobili, dodobra skriti. V letošnji sezoni z dobrim servisom in sprejemom premagujemo ekipe, ki so na mreži močnejše od nas in tudi na tej tekmi je bilo tako. Ko smo s servisom povzročali težave njihovim sprejemalkam, nismo imeli večjih težav, ko pa s servisom nismo bili uspešni, z blokom in igro v polju nismo mogli zaustavljati njihovih napadov. Na trenutke smo igrali nezbrano, predvsem v tretjem nizu, sem pa vesel, da smo v zadnjih tednih, kljub vsem poškodbam in bolezni odigrali relativno dobro, nemalo zaslug za takšno igro pa imata poleg ostalih Tjaša Gadža, ki je morala prevzeti breme organizatorke igre, in Ana Špoljarič, ki praktično brez treninga igra na zelo visoki ravni, je svoje varovanke pohvalil Franci Obolnar, trener Calcit Volleyja II.
    Za Calcit Volley II so igrale: Zala Špoljarič, Nina Salkič, Neža Grošelj, Lara Bošeska, Tjaša Gadža, Nives Juhant, Meta Ahačič, Ana Katarina Stavbar, Nika Marolt, Sara Sitar in Ana Špoljarič.

    Komentarji