Z zmago do četrtega mesta

    Ljubljančani, ki so se že sprijaznili z izpadom v 3. DOL, niti v enem trenutku niso ogrozile zmage domačih odbojkarjev, ki so tokrat igrali brez Tineta Makovca, tako da je ob Luki Lazarju na tem mestu zaigral Teo Podobnik. Tekmo so začeli še Jernej Smrekar, Žan Novljan, Bor Jese Rotar, Peter Lombergar in libero Kristjan Krt, v nadaljevanju pa so priložnost za igro dobili še Rok Forštnarič, Pino Lenart Lah in Rok Forštnarič.

    V uvodnem nizu sta bili ekipi izenačeni do prvega tehničnega odmora, nato pa so Kamničani prišli do nekaj večje prednosti, ki so jo držali do konca. Podoben razplet je bil tudi v drugem nizu, v tretjem pa so domačini vodili že s 23:18, gostje so izid izenačili, v končnici pa so bili varovanci Gregorja Hribarja dovolj zbrani.

    Glede na to, da ni bilo Makovca, ki ga je na mestu blokerja sicer dobro zamenjal Teo Podobnik, in da že nekaj časa nekateri igralci trenirajo s prvo ekipo, naša igra ni bila na najvišji ravni, vendar še vedno dovolj dobra, da smo brez težav prišli do zmage. Veseli me, da je v končnici tretjega niza Rok Forštnarič zdržal do konca, je tekmo na kratko komentiral Gregor Hribar, trener Calcit Volleyball II.

    Tudi v 3. DOL – zahod so bile na sporedu tekme 20, kroga. Kamniška tretja ekipa je gostovala pri drugi ekipi Triglava, domov pa se je vrnila brez osvojenih točk. Kranjčani so zmagali s 3:1 (20, 17, -25, 16). Z 20 točkami so zdaj na devetem mestu, prihodnjo soboto, 1. aprila, pa bodo gostili Krko II.

    Komentarji