Z odlično igro do nove zmage

    V prejšnjem krogu so kamniške odbojkarice morale priznati premoč vodilnim Ankarančankam, vendar so na poraz hitro pozabile in že v soboto proti Šentvidčankam prikazale zelo dobro igro. V prvem nizu so bile ves čas boljše nasprotnice, v drugem pa je pri izidu 16:14 Patricija Porovne Černe s servisi naredila izjemno serijo ter s pomočjo soigralk, ki so odlično igrale v protilnapadih, servirala do konca niza. Čeprav so bile domače odbojkarice v tretjem nizu že na robu poraza, saj so gostje vodile z 22:16, so po polminutnem odmoru krenile v lov za nasprotnicami. Na 23. točki so izid izenačile, nato pa s pomočjo servisa Zale Špoljarič, najmlajše članice ekipe, prišle do zaslužene zmage.

    Proti Šentvidu smo prikazali lepo in atraktivno igro. V polju smo igrali vrhunsko, borbeno in po tej tekmi sem resnično zadovoljna. Veseli me, da je bila v formi tudi naša korektorka Klara Kregar, saj že dolgo pogrešam napad z desne strani igrišča. Rada bi se zahvalila tudi številnim gledalcem, ki so nas ves čas glasno spodbujali, je po četrti zmagi svojih varovank v letošnjem državnem prvenstvu dejala trenerka Tanja Božinović.

    Za Calcit Volleyball II so igrale: Sara Bobek, Špela Lazar, Klara Kregar, Lana Žužek, Ana Špoljarič – libero, Zala Špoljarič, Sara Sitar, ki so začele tekmo, v ekipi pa so bile Patricija Porovne Černe, Meta Ahačič Meta, Tina Bunderšek, Nika Marolt in še vedno poškodovana kapetanka Tina Novak.

    Komentarji