V soboto z Ankarančankami

    Čeprav je imela trenerka Tanja Božinović tako v soboto kot v sredo na voljo le osem oziroma devet igralk, so Kamničanke prikazale dobro igro in obakrat zmagale. Na obeh tekmah so tekmo začele Sara Bobek, Špela Lazar, Klara Kregar, Sara Sitar, Lana Žužek, Zala Špoljarič in na liberu Ana Špoljarič, v soboto pa je bila na klopi le Nika Marolt. V pokalni tekmi se ji je pridružila še Željana Blagojević, sicer trenerka mlajših selekcij v klubu, na klopi pa sta bili še poškodovana Tina Novak in obolela Tina Bunderšek. Zaradi težav z gležnjem sta manjkali Patricija Porovne Černe in Meta Ahačič.

    Vse pohvale si zaslužita naša mlada podajalka Lana Žužek, ki, čeprav je novinka v drugoligaški konkurenci, zelo dobo vodi igro in Sara Bobek, ki je z močnim in učinkovitim napadom ohranjala visoko raven samozavesti ekipe. Na pokalni tekmi smo zelo dobro igrale tudi v bloku v povezavi z obrambo, kar nam je omogočilo protinapade. Vsekakor zmage godijo, tudi te v pokalu, prava nagrada za ves trud pa bo tekma v osmini finala, ko bomo igrale z Novo KBM Branikom. Seveda ne smemo pozabiti na sobotni derbi z Ankarančankami, ki so trenutno še brez poraza, je z igro svojih varovank lahko zadovoljna Tanja Božinović.

    Po štirih odigranih krogih so kamniške odbojkarice z devetimi točkami na četrtem mestu, z vsemi dvanajstimi sta v vodstvu ekipi VOLLEYBALLjubljana I in Ankaran Hrvatini, tretji pa je z enajstimi točkami Krim-Pirnar doors.

    Komentarji