V soboto gremo na Krk!

  Na taboru bodo otroci ob treniranju odbojke in seveda plavanju, počeli še marsikaj drugega. 

  Predvsem pa si trenerji želimo, da bi bilo brez poškodb ter da bi se otroci maksimalno zabavali in se imeli ZAKON. Poleg naštetega se bodo otroci vozili s kanuji, surfi, imeli divjo vožnjo z banano, čakajo jih tudi razne štafetne igre, nočni sprehodi … Skratka, skušali bomo biti čim bolj zanimivi. Vse to bomo vsak dan objavljali tudi na facebooku profilu odbojkarskega tabora Calcit, je pred sobotnim odhodom dejal vodja tabora Jure Sitar, ki mu bodo pri delu pomagali Barbara Novak, Tanja Božinović in Kristjan Krt. S trenerji in otroci bo šla tudi klubska zdravnica dr. Vesna Puketa.

  Sicer pa so ob obeh članih ekipah s treningi začeli tudi v mlajših kategorijah Calcit Volleyballa. Starejši dečki so prvi zbor imeli že prejšnji ponedeljek, ko se je na prvem treningu zbralo osem igralcev, v drugem tednu jih je bilo že več.

  S pripravami smo nekoliko pohiteli zato, ker nas prve tekme sezone čakajo že konec septembra. Čeprav letošnja generacija starejših dečkov mora ni tako perspektivna kot prejšnja, bomo iz nje vseeno skušali potegniti maksimum. Naš cilj bo predvsem uvrstiti se v A ligo, če nam bo to uspelo, potem bo letošnja sezona za nas uspešna. Najbolj nas skrbi, da tokratna generacija morda nekoliko nižja od prejšnjih, vendar se na to ne da nič vplivati, je povedal Sitar, ki bo tudi v letošnji sezoni vodil najmlajše kategorije kamniških odbojkarjev.

  V drugem tednu priprav so mladi kamniški odbojkarji veliko pozornosti namenili telesni pripravi in seveda sami tehniki.

  Na treninge vabimo tudi vse tiste, ki še niso včlanjeni v naš klub. Sicer pa bomo s prvim šolskim dnem v naš klub začeli včlanjevati nove člane. Zato že zdaj vabimo vse igralce in seveda tudi igralke, da se nam pridružijo na treningih, saj tudi v mlajših kategorijah v Calcit Volleyballu dosegamo odlične rezultate, je še dodal Sitar.

   

  Komentarji