V nadaljevanje sezone z zmago

    Mladi Kamničani, ki so na več kot enomesečni premor odšli z enajstimi točkami, kar jim je zadostovalo za osmo mesto, so v nadaljevanje sezone krenili na najboljši možni način. Najboljšo igro so pokazali v uvodnem nizu, v katerem so nasprotnikom prepustili le 15 točk. Drugi niz je bil bolj izenačen, še bolj pa sta bili ekipi skupaj v tretjem nizu, v katerem so bili v končnici vendarle bolj zbrani varovanci Aleša Hribarja, ki so prišli do pete zmage v sezoni.

    Poznalo se nam je, da se nam je po daljšem obdobju spet pridružil Noel Šimenc, ki je v težkih situacijah vzel stvari v svoje roke in odreagiral tako, kot je treba. Sicer pa se je tekma bolj ali manj odvijala po nekem ustaljenem ključu, tisti, ki je naredil manj napak, je pobegnil nasprotniku. Tokrat smo bili to mi, fantje pa si zaslužijo čestitke za novo zmago, je svoje tekmo komentiral Aleš Hribar, trener Calcit Volleyballa III.

    Za Calcit Volleyball II so igrali: Jure Krašovic, Lan Spruk, Tom Sojer, Noel Šimenc, Nik Štebe, Jan Jurič, Matija Lakner in Gaj Prah.

    Komentarji