V maratonskem dvoboju do točke

    Čeprav so Grosupeljčanke na prvenstveni lestvici za Kamničankami, so bile zanje vedno neugodne tekmice, kar se je pokazalo že v uvodnem nizu, v katerem domači ekipi ni prav veliko uspevalo. Zato pa so v nadaljevanju mlade kamniške odbojkarice zaigrale veliko bolje, najprej izid v nizih izenačile, v razburljivem tretjem nizu pa povedle z 2:1. Žal pa jim je v četrtem in petem nizu v končnici nekoliko popustila ter še drugič zaporedoma osvojile le točko.

    Žal smo bili v težkem dvoboju, po dobri igri, v kateri je bilo veliko mere borbenosti in požrtvovalnosti mi tisti, ki smo v odločilnih trenutkih naredili napako, tako da smo spet osvojili le točko. Veliko lažje bi mi bilo, če bi vedela, kje je težava, vendar je v ekipi vse v redu, igramo dobro, pa vseeno ne pridemo do zmage. V tednu, ki je pred nami, bo treba ekipi vrniti samozavest, je po šestem porazu v sezoni dejala Tanja Božinović, trenerka Calcit Volleyballa II.

    Za Kamničanke so proti Grosupeljčankam igrale: Tina Novak, Tina Bunderšek, Sara Bobek, Ana Špoljarič, Zala Špoljarič, Sara Sitar, Špela Lazar, Klara Kregar, Lucija Porovne Černe, Lana Žužek in Nika Marolt, medtem ko bo Meta Ahačič po težavah z ramo v nadaljevanju sezone igrala za tretjo ekipo Calcit Volleyballa, ki je v 15. krogu 3. DOL – zahod na gostovanju pri ekipi GEN-I Volley II izgubila z 0:3 (-21,-14, -19). Varovanke Željane Blagojević so s sedmimi točkami na desetem mestu.  

     

    Komentarji