Prvačani tokrat premočni

    V prvem nizu so mladi Kamničani še držali korak z drugouvrščeno ekipo 2. DOL, vendar bi za kaj več morali bolje igrati v bloku in obrambi, pa tudi napad ni bil najbolj učinkovit. Gostje so tako v končnici niza brez večjih težav prišli do zmage. V nadaljevanju so se težave domačih v napadu nadaljevale, za nameček so popustili še na sprejemu, Prvačani pa so z dobro igro to seveda izkoristili.

    Tekmo progi Go Volleyju so za Calcit Volleyball II začeli: Jernej Smrekar, Teo Podobnik, Bor Jese Rotar, Luka Lazar, Tine Makovec, Peter Lombergar in prosti igralec Kristjan Krt, v nadaljevanju pa so priložnost za igro dobili še Lenart Pino Lah, Žan Bezjak, ki se je po krajši odsotnosti vrnil v ekipo in Rok Forštnarič.

    To je bila ena naših slabših tekem v letošnji sezoni Težava pri nas je, da se prehitro sprijaznimo s porazom, ko nam ne gre najbolje. Prvačani so igrali veliko bolje kot v prvem delu sezone, mi pa veliko slabše. Premalo smo naredili tudi s servisi, ob slabši igri v napadu pa je bil poraz neizbežen, je tekmo z Go Volleyjem komentiral Gregor Hribar, trener Calcit Volleballa II.

    Praznih rok pa je v 15. krogu ostala tudi tretja ekipa Calcit Volleyballa III, ki je gostovala v Škofji Loki. Domači Lubnik, ki je na drugem mestu v 3. DOL – zahod, je bil boljši s 3:0 (16, 21, 15), varovanci Aleša Hribarja pa so po porazu ostali na sedmem mestu s 17 točkami.

    Komentarji