V Celovcu najboljše tudi kadetinje

  Kadetsko ekipo je vodila mlada in nadarjena trenerka Željana Blagojević, ki je s svojimi varovankami v predtekmovanju premagala Šentvidčanke z 2:0 (22, 22), nato pa še ekipo Bruckel Hotvolley z 2:0 (23, 18). V polfinalu so Kamničanke z odlično igro odpravile še Vital z 2:0 (8, 17), s še eno dobro predstavo pa so bile v finalu še drugič boljše od Šentvida z 2:0 (19, 16).

  Vse tekme je vodila Blagojevićeva, sama sem bila samo v vlogi strokovne svetovalke. Ponosna sem, da se pod mojim vodstvom ob igralkah, uspešno šola in razvija še ena nadarjena trenerka. Željana je bila že lani moja pomočnica, letos pa bo vodila ekipo v 3. DOL in drugo ekipo starejših deklic, še naprej pa bo moja pomočnica pri drugih selekcijah, da si nabere novih izkušenj, je bila z izkupičkom na turnirju v Celovcu zadovoljna Tanja Božinović, ki je v klubu zadolžena za mlajše selekcije in drugo žensko ekipo.

  Za Calcit Volleyball so na turnirju v Celovcu igrale: Lana Žužek, Sara Sitar, Atena Gojak, Meta Ahačič, Zala Špoljarič, Nika Koželj, Neža Grošelj, Tia Košir, Nivec Juhant, Živa Javornik, Nina Šmidovnik, Eva Seretin in Eva Suhadolčan.

   

  Izidi kadetinj Calcit Volleyballa:

             v skupini:

  Calcit Volleyball – Šentvid  2:0 (22, 22)

  Calcit Volleyball – Bruckel Hotvolleys  2:0 (23, 18)

            polfinale:

  Calcit Volleyball – Vital 2:0 (8, 17)

            finale:

  Calcit Volleyball – Šentvid 2:0 (19, 16)

  Vrstni red:

  1. Calcit Volleyball

  2. Šentvid

  3. Vital

  4. Wrtersee Lwen

  5. Bruckel Hotvolleys

   

   

  Komentarji