Tudi tretja zmaga letos

    Trener Gregor Hribar je tekmo proti Brezovici začel z Jernejem Smrekarjem na mestu podajalca, na sprejemu sta bila Žan Bezjak in Uroš Kočevar, v bloku Tine Makovec in Luka Lazar, na mestu korektorja David Renko in na mestu prostega igralca Metod Golob. Po začetnem tipanju so domači odbojkarji vajeti igre vzeli v svoje roke, v napadu je bil nezaustavljiv Bezjak, dobro so mu sledili tudi Renko in soigralci, tako da so gostje uvodni niz končali pri 14 točkah.

    V drugem nizu so domači odbojkarji nekoliko padli na sprejemu in servisu, tudi napad ni bil več tako učinkovit. Z dvojno menjavo, Timotej Ratek namesto Smrekarja in Rok Kočevar namesto Renka, so v končnici niza le strli odpor gostov. Toda v tretjem nizu so bili v podrejenem položaju Kamničani, ki so popustili na sprejemu, tudi v napadu, posledica vsega pa je bila gladka zmaga gostov.

    V četrtem nizu je Timotej Ratek igral na mestu korektorja, Renko se je preselil na mesto sprejemalca, igro je, zaradi težav s kolkom moral zapustiti Rok Kočevar. Pred vstopom v samo končnico so bili v prednosti odbojkarji Brezovice in ko je že kazalo, da bo zmagovalca odločal peti niz, so Kamničani na servis Makovca le prišli do zaslužene zmage. Sedme v letošnji sezoni.

     

    Komentarji