Tudi Calcit na Evropskem dnevu odbojke

  Evropska odbojkarska zveza želi s kampanjo postaviti nov mejnik v športu, saj se izziva, da bi na isti dan v vseh evropskih državah potekale tekme v določeni športni panogi, doslej še ni lotil nihče.

  Odbojkarske tekme bo 29. februarja tako moč spremljati v 55 državah članicah CEV, tudi v Sloveniji, in sicer v Ljubljani, Novi Gorici, Kanalu ob Soči, Kranju, Kamniku, Domžalah, Logatcu, Braslovčah, Škofji Loki, Črni na Koroškem, Ravnah na Koroškem, Radencih, Zrečah, Celju, Novem mestu in na Brezovici.

  V kampanjo #OneDayMore4Volleyball se je na poziv OZS namreč vključilo 20 slovenskih klubov, ki bodo skupaj organizirali kar 72 tekem v vseh starostnih kategorijah, tekmovalo pa bo več kot 800 odbojkaric in odbojkarjev. Prva tekma se bo začela ob 13. uri v Ravnah na Koroškem, zadnja pa ob 20. uri v Novem mestu.

  Slovenski klubi, ki so se vključili v kampanjo: ACH Volley, GEN-I Volley, GO Volley, MOK Krka, OD Calcit Ljubljana, OK Celje, OK Črna, OK Fužinar Metal Ravne, OK Kamnik – Calcit Volleyball, OK Logatec, OK Neptun, OK Radenci, OK Salonit Anhovo, OK Triglav Kranj, Swatycomet Zreče, ŠD Brezovica, ŠD Fitt Črnuče, ŽOK Braslovče, ŽOK Domžale, ŽOK Partizan Škofja Loka.

   

  Komentarji