Tretja ekipa uspešna v Kanalu

  Svoje prve uradne nastope je tretja moška ekipa Calcit Volleyballa imela že v pokalnem tekmovanju, kjer se je od nadaljnjega tekmovanja poslovila v tretjem krogu pokalnega tekmovanja, ko je morala priznati premoč ekipi Črnuče ACH II. Mladi kamniški odbojkarji, ki jih je v Kanalu vodil Jure Sitar, saj je imel Aleš Hribar obveznosti s prvo ekipo, ki je slavila v Murski Soboti. Že v prvem nizu so Kamničani prikazali zelo dobro igro, še zlasti to velja za blok, po napeti končnici pa so slavili tudi v drugem nizu. Tudi tretji niz je bil ves čas zelo izenačen, bolj zbrani so tokrat bili kanalski odbojkarji. Toda v četrtem nizu so spet prevladovali Kamničani, ki so zasluženo prišli do prvih treh točk v letošnji sezoni.

  O sami igri težko rečem karkoli, ker me ni bilo zraven, si pa trener Sitar in fantje zaslužijo vse čestitke za zmago. Glede na statistične podatke, ki so mi na voljo, smo prevladovali predvsem v bloku, saj smo jih v štirih nizih imeli kAr 24, od tega Jure Krašovic kar 11, osem pa jih je dodal Tom Sojer. Za nami je šele prva tekma, morali bomo delati še naprej, je pa to lepa popotnica in dodatna motivacija, ki jo bodo fantje še potrebovali, je uspeh svojih varovancev komentiral Aleš Hribar.

  Manj uspeha so ob svojem debiju v članski ligi imele odbojkarice tretje kamniške ekipe. Izkušene Pirančanke so bile ves čas boljše nasprotnice, toda za igralke, ki so, z izjemo ene, vse še starejše deklice, bo to le dodatna izkušnja za naprej. Za Kamničanke so v Piranu igrale: Nika Koželj, Tia Košir, Nina Šmidovnik, Neža Gropšelj, Nives Juhant, Atena Gojak, Lara Bošeska, Živa Potočnik, Tina Topič, Alja Somrak in Eva Suhadolčan.

  Varovanke Željane Blagojević bodo svojo drugo tekmo v 3. DOL – zahod igrale v soboto, 15. oktobra, proti ekipi VOLLEYBALLjubljana 2. Tekma bo ob 17. uri v dvorani OŠ Toma Brejca.

   

  Komentarji