Starejši dečki do prve zmage v prvi ligi

    Na tretjem turnirju prve lige za starejše dečke, ki je bil v soboto v Stranjah, so do prve zmage prišli tudi odbojkarji Calcit Volleyja, ki so z 2:0 (17, 18) premagali Vet4Pet Triglav. V drugi tekmi so sicer morali priznati premoč Kočevja, ki je zmagalo z 2:0 (17 22), vendar so si za prikazano igro zaslužili glasen aplavz s strani domačih navijačev.

    Varovanci Kristjana Krta so proti sosedom iz Kranja prikazali najboljšo igro v letošnji sezoni in zasluženo prišli do svoje prve zmage v prvi ligi. Dobro igro so prikazali tudi proti Kočevju, ki jim je v začetku decembra v dveh nizih prepustilo le 19 točk, tokrat pa so bili v drugem celo blizu zmage. V nadaljevanju prvenstva bodo mladi Kamničani zagotovo prišli še do kakšne zmage, prvo priložnost za to pa bodo imeli v soboto, 12. februarja, ko bodo v Ljubljani v dvorani OŠ Ketteja in Murna igrali proti ekipama Fužinar SijMetal in domači Ljubljani Volley.

    »Ekipa je na turnirju pokazala dobro igro. Proti Triglavu smo vedeli, da imamo ob dobri predstavi lepe možnosti za zmago. Predvsem smo dobro servirali ter nasprotniku oteževali napade v bližini mreže. Fantje so potem tudi v drugi tekmi turnirja proti Kočevju pokazali lepo odbojko, v končnicah obeh setov pa je zmanjkalo malo odločnosti in športne sreče,« je bil z igro svojih igralcev zadovoljen Kristjan Krt, trener starejših dečkov Calcit Volleyja.

    Za starejše dečke Calcit Volleyja so v Stranjah igrali: Jon Jensterle, Nal Česen, Nejc Okorn, Blaž Testen, Domen Bičanič, Erazem Šoštar, Nejc Korošec, Urban Pate, Enej Leskovar, Nejc Škrlep, Mark Vuga, Žiga Sporn.