Smola calcitovk v Hrvatinih

    Čeprav so Ankarančanke vodilne na lestvici, se varovanke Tanje Božinović niso predale. V tekmo so vstopile čvrsto odločene, da nadaljujejo svojo zmagovito serijo. V izenačenem uvodnem nizu so bile v končnici boljše domače odbojkarice, toda drugi se je začel v popolni prevladi gostij, ki jih je do vodstva 9:1, s servisi popeljala kapetanka Tina Novak. Do konca niza se Ankarančanke niso več vrnile v igro. Tudi tretji niz so Kamničanke začele odlično, povedle so s 6:1, nato pa si je pri doskoku iz bloka gleženj zvila Klara Kregar, ena najbolj nevarnih napadalk calcitovk. Toda s tem smole za gostujočo ekipo še ni bilo konec, saj je kmalu po odhodu Kregarjeve igrišče morala zapustiti tudi druga napadalka Sara Bobek, ki je čutila bolečine v kolenu. S tem je bilo odpora Kamničank konec, vendar si ne glede na poraz za prikazano borbeno igro zaslužijo čestitke.

    Poškodbi naših Klare Kregar in Sare Bobek sta bili prevelik šok za našo ekipo. Naše rezervne igralke še niso na tisti ravnim, da bi lahko nadomestile dve takšni igralki. Dekleta so se skušale čim bolje upirati domačinkam, vendar se porazu ni dalo izogniti. Izgubili smo proti prvouvrščeni, vendar ne tudi boljši ekipi. Škoda, kajti morebitna zmaga proti Ankarančankam bi bila za nas velika nagrada za ves vloženi trud, ki so ga dekleta vložile v tej sezoni, je po porazu dejala Tanja Božinović, trenerka Calcita Volleyballa II.

    V Hrvatinih so za Calcit Volleyball II igrale: Klara Kregar, Sara Novak, Tina Novak, Ana Špoljarič – libero, Špela Lazar, Tjaša Gadža, Tina Bunderšek, Ana Pibernik, Veronika Beznik, Lana Mujanovič, Patricija Porovne Černe, Sara Sitar, Lara Koritnik – libero, Nika Marolt.

     

    Komentarji