Sezono zaključile s šestnajsto zaporedno zmago

  Kamničanke so tokrat nastopile brez Zale Špoljarič in Manje Jerale, ki sta s slovensko kadetsko reprezentanco na turnirju v Italiji. Tudi brez njiju so Šentvidčanke premagale brez izgubljenega niza, vendar so se morale v vseh treh nizih pošteno potruditi, da so strle odpor gostij. V prvem nizu so tako zaostajale že za pet točk (9:14), z boljšo igro v napadu in bloku pa so izid na 20. točki izenačile, v končnici pa prišle do zmage.

  V drugem nizu so bile domače odbojkarice ves čas v rahli prednosti, v tretjem pa so imele že tri zaključne žoge, a so gostje dve ubranile, v tretje pa so bile Kamničanke le uspešne.

  Veseli me, da lahko tudi brez dveh kakovostnih igralk zmagujemo. Dekleta se v odločilnih trenutkih znajo zbrati, samozavest je na kar visoki ravni, kar je po tako dolgi seriji zmag tudi razumljivo. Z ligaško sezono sem nadvse zadovoljen, čeprav nismo bili brez težav, smo jo odigrali zares dobro, za kar pa so zaslužna predvsem dekleta same, saj jim ni zmanjkalo motiva za trdo delo na treningih, je po zadnji zmagi v sezoni nad svojimi varovankami navdušen Franci Obolnar, trener Calcit Volleyja II.

  Za Calcit Volley II so igrale: Neža Grošelj, Ana Špoljarič, Lara Bošeska, Tjaša Gadža, Nives Juhant, Meta Ahačič, Nika Marolt, Lana Žužek, Eva Zatkovič, Sara Sitar, Atena Gojak in Živa Javornik.

   

  Komentarji