Sezono začele z zmago

    Kamniške odbojkarice so bile proti ekipi, ki bo v novi sezoni igrala v 3. DOL – zahod razpoložene za igro, trenerka Tanja Božinović pa je vanjo poslala vse svoje varovanke.

    Po enoletnem odmoru so spet zaigrale Sara Bobek, Sara Peter in Tina Bunderšek. Vse tri so se lepo vklopile v ekipo. Nekoliko se jim še pozna, da leto dni niso igrale, toda ko se bodo vrnile v formo, bodo velika okrepitev za našo mlado ekipo, je povratnice v ekipo pohvalila Božinovićeva.

    V Kanalu so za Calcit Volleyball II igrale: Tina Novak, Špela Lazar, Tjaša Gadža, Sara Sitar, Veronika Breznik, Lana Mujanovič, Ana Špoljarič – libero, Sara Petek, Tina Bunderšek Ana Pibernik, Sara Petek – libero, Patricija Porovne Černe in Lara Koritnik.

    Prva ženska ekipa Calcit Volleyballa bo s tekmovanjem začela v osmini finala, 7. oktobra. Med moškimi ekipami bo tretja ekipa Calcit Volleyballa v torek, 29. septembra, v drugem krogu pokalnega tekmovanja bo gostovala pri ekipi Mivka Mokronog. Tekma se bo začela ob 20. uri, drugo kamniško ekipo 3. oktobra v tretjem krogu pokala Slovenije čaka gostovanje v Mežici, medtem ko se bo prva ekipa tekmovanju pridružila v osmini finala, 14. oktobra. 

    Komentarji