Še sedma zmaga Obolnarjevih varovank

    Mlade Kamničanke nadaljujejo z dobrimi predstavami v drugoligaški konkurenci. Čeprav v prvem nizu niso ravno blestele s svojo igro, saj sta obe ekipi igrali v serijah, so bile v končnici bolj zbrane in ga dobile. Veliko boljšo igro so prikazale v drugem nizu, ko nasprotnicam niso dovolile, da bi se jim približale. V tretjem nizu so bile že na robu končne zmage, vodile so že s 24:20, toda po visokem vodstvu so imele težave na sprejemu, kar so Pirančanke izkoristile. Toda to kamniških odbojkaric ni zaustavilo, nasprotno, kajti navkljub nekaterim lastnim napakam so bile tudi v tem nizu boljše in tako še sedmič v letošnji sezoni prišle do polnega izkupička.

    Glede na vse težave s poškodbami in boleznijo v zadnjih tednih sem z izidom zadovoljen. Veseli me, da konkurenca v ekipi narašča. Že danes nam je to prišlo še kako prav. Prepričan sem, da bodo kmalu prav vse igralke sposobne igrati na tej ravni, s tem pa bo tudi ekipa manj ranljiva, je igro svojih varovank pohvalil Franci Obolnar, trener druge ženske kamniške ekipe.

    Za Calcit Volley II so igrale: Zala Špoljarič, Ana Špoljarič, Ana Katarina Stavbar, Sara Sitar, Lara Bošeska, Neža Grošelj, Meta Ahačič, Nives Juhant, Tjaša Gadža, Lana Žužek, Nina Salkič in Nika Marolt.

    Komentarji