Brez poraza v A ligo

    Kamničanke, ki so za potrditev prvega mesta v kvalifikacijski skupini C na turnirju v Portorožu potrebovale le še niz, so svojo nalogo še enkrat več opravile brez napake. Že na prvi tekmi proti ekipi Luke Kopra so svoj cilj dosegle v uvodnem nizu, ki so ga zanesljivo dobile, boljše pa so bile tudi v drugem nizu. Še lažje delo so imele proti Ankarančankam, ki so se navkljub visokemu porazu prav tako uvrstile v A ligo, saj so ob petih zmagah in treh porazih imele boljši količnik kot Koprčanke.

    Dekleta si zaslužijo samo pohvale za prikazano igro na vseh dozdajšnjih turnirjih. Čeprav so imele prvo mesto praktično že v žepu, so tudi ta turnir vzele resno in potrdile, da so bile v tej skupini najboljše. Na obeh tekmah so igrale prav vse igralke, veseli pa me, da smo kvalifikacije končali brez poraza, je po novem uspehu svojih varovank povedal Franci Obolnar, trener kamniških kadetinj.

    Za kadetinje Calcit Volleyja so igrale: Zala Špoljarič, Lana Žužek, Nives Juhant, Nina Salkič, Neža Grošelj, Lara Bošeska, Lejla Kočan, Meta Ahačič, Sara Muršak, Alja Somrak, Žana Poljanšek in Živa Javornik.

    Komentarji