Še peta zmaga za mlade Calcitovke

    Izolčanke v letošnji sezoni niso več med ekipami, ki bi se borile za vrh prvenstvene lestvice, zato je bila zmaga varovank Tanje Božinović pričakovana. Tudi tokrat niso igrale v polni zasedbi, saj je iz osebnih razlogov manjkala Tjaša Gadža, medtem ko sta Lara Koritnik in Patricija Porovne Černe zboleli. Toda tudi brez odsotnih igralk so Kamničanke prikazale dobro igro, boj za vsako žogo, kar jim je na koncu prineslo zasluženo zmago. Že peto v letošnji sezoni.

    Čeprav po samem izidu v posameznih nizih to morda ni videti, je bila naša ves čas zelo zanesljiva, dekleta so bile ves čas v prednosti in so tekmo imele pod nadzorom. Na tekmi je bilo veliko lepih in atraktivnih potez, požrtvovalnost in borbenost sta bili na visoki ravni. Do izraza sta prišli obe blokerki z odličnim blokom in veliko uspešnimi napadi, pohvale si zasluži tudi naša prosta igralka, ki je, da bi rešila žogo, z glavo zletela v steno, vendar je žogo ob tem tudi rešila, je Tanja Božinović, trenerka kamniških odbojkaric, upravičeno pohvalila svoje varovanke.

    Na zadnji tekmi v letu 2015 so za Calcit Volleyball II igrale: Tina Nova, Ana Pibernik, Ana Špoljari, Sara Sita, Špela Lazar, Sara Bobe, Klara Kregar, Tina Bunderšek, Veronika Bezni, Lana Mujanovič, Nika Marolt in Lana Žužek.

     

    Komentarji