S kolektivno igro do tretje zmage

  V letošnji sezoni druga ženska kamniška ekipa nadaljuje z dobrimi predstavami v drugoligaški konkurenci. Tokrat so v tretjem krogu na kolena spravile odbojkarice Krima. V prvem krogu so bili kamniške odbojkarice do 16. točke ves čas v prednosti, po izenačenju pa so krimovke povedle z 21:18. Kamničanke se niso predale, na 23. točki so izid izenačile, dosegle še dve točki in prvi niz zasluženo dobile. V drugem nizu je bila njihova igra še boljša, v tretjem pa dvomov o zmagovalkah ni bilo več.

  V končnici prvega niza so igralke pokazale veliko mero odločenosti, da ta niz dobijo. To jim je dalo moč za nadaljevanje tekme, igrale so vedno bolje, veseli pa me, da je bilo nihanj v igri veliko manj, kot na prejšnjih tekmah. Občutek po tekmi je bil enkraten, zadovoljstvo se videlo na obrazih vseh igralk. Vsi skupaj se zavedamo, da moramo takšen način ohraniti tudi na naslednjih tekmah in na njem graditi svojo prihodnost, je po pomembni zmagi svoje ekipe dejala Tanja Božinović, trenerka Calcit Volleyball II.

  V petem krogu 2. DOL – zahod so za Calcit Volleyball II igrale: Tina Novak, Sara Bobek, Špela Lazar, Tina Bunderšek, Tjaša Gadža, Klara Kregar, Ana Pibernik, Ana Špoljarič, Patricija Porovne Černe, Sara Sitar in Veronika Beznik. Zaradi poškodovanega prsta je manjkala Lara Koritnik.  

  Izidi petega kroga 2. DOL za ženske – zahod

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_dol/2015_2ZZ/2015_2ZZ_rezultati  Komentarji