Proti Ravenčanom se ni izšlo

  Kamniški odbojkarji so v dvoboj s prvoligaši z Raven, ki so igrali brez obeh tujcev, Nenada Rakića in Srđana Milosavljevića, ki še nimata urejenih vseh papirjev, krenili brez Žana Bezjaka. Odsotnost izkušenega sprejemalca se je mladi kamniški ekipi, ki je tekmo začela z Nejcem Smrekarjem, Teom Podobnikom, Borom Jesetom Rotarjem, Tinetom Makovcem, Luko Lazarjem, Lenartom Pinom Lahom in Urošem Kočevarjem, še kako poznala. Namesto Smrekarja je v drugem in tretjem nizu nekaj časa igral tudi mladi Rok Forštnarič, v drugem nizu je v igro vstopil Kristjan Krt, Laha pa je menjaval Peter Lombergar.

  Po nekoliko slabšem začetku in vodstvu gostov s 6:3, so varovanci Gregorja Hribarja tekmo nadaljevali odlično, vodili že z 18:12, toda po vstopu Mitje Ježa na mesto podajalca, so gostje spet prevzeli pobudo. Kamničani so imeli težave na sprejemu, tako da so do konca niza osvojili le še tri točke. V drugem nizu je bila pobuda ves čas na strani Ravenčanov, navkljub številnim menjavam pa se je domača barka hitro potopila. So pa zato večji del niza igrali igralci, rojeni leta 1999 (Podobnik, Rotar, Krt, Forštnarič). Četrti niz je bil, kar se igre kamniške ekipe tiče spet boljši, vendar še vedno premalo kakovostna, da bi lahko presenetili ravenske prvoligaše.

  Tekmo smo odigrali slabše, kot sem se nadejal. Ves čas smo imeli težave na sprejemu, kar nam je onemogočalo dober napad, posledica tega pa je bila, da je igralcem padla samozavest. Po drugi strani moramo priznati, da je bil za nas Fužinar predobra ekipa, delal je malo napak, tako da smo imeli še manj možnosti za kakšno presenečenje. Glede na to, da smo pred začetkom prvenstva, naša trenutno forma še ni najboljša, toda časa je še dovolj, res pa je tudi, da se nam je odsotnost Bezjaka, ki je imel službene obveznosti, zelo poznala, je po porazu dejal Gregor Hribar, trener druge ekipe Calcit Volleyballa.

  Foto: Tine Forštnarič

   

   

  Komentarji