Proti Portorožu brez izgubljenega niza

  Aleš Hribar, trener tretje kamniške ekipe, na tekmi proti Portorožanom ni mogel računati na poškodovana Jureta Krašovica in prostega igralca Jana Finka, namesto njiju pa sat zaigrala Peter Kadunc in Jakob Krt, ki sta dobro nadomestila njuno odsotnost.

  V prvem nizu so Kamničani gostom prepustili le 13 točk, v drugem pa so pred vstopom v končnico zaostajali že za pet točk, vendar so po polminutnem odmoru stopili skupaj ter z odličnimi servisi Toma Sojerja izid izenačeni in prišli do zmage. V tretjem nizu sta zaigrala še najmlajša člana ekipe, Nik Štebe in Gaj Prah.

  Fantje si zaslužijo vse čestitke za novo zmago in nove tri točke. V drugem nizu jim je nekoliko popustila zbranost, vendar so se vrnili v igro, v tretjem pa so le dokončali svoje delo. Za zdaj sem zelo zadovoljen z delom in voljo glavnih akterjev v tej ekipi, ki jo v nedeljo čaka mladinski turnir, v četrtek pa jo čaka še derbi v Kočevju, je svoje varovance pohvalil Aleš Hribar, ki so s šestimi točkami so na drugem mestu, že v četrtek, 20. oktobra, pa jih v Kočevju čaka gostovanje pri trenutno vodilni ekipi 3. DOL – zahod.

  Za Calcit Volleyball 3 so v dvorani OŠ Toma Brejca igrali: Tom Sojer, Matija Lakner, Jan Jurič, Aljaž Hrovat, Noel Šimenc, Peter Kadunc, Jakob Krt, Nik Štebe in Gaj Prah.

  Do svojega prve niza v članski konkurenci, so v nadaljevanju popoldneva v dvorani OŠ Toma Brejca, prišle odbojkarice tretje kamniške ženske ekipe, ki so pod vodstvom Željane Blagojević dvoboj z Ljubljančankami začele slabo, toda v drugem nizu so bile v končnici bolj zbrane in izid izenačile. Nadaljevanju žal ni bilo več tako uspešno, čeprav so v četrtem nizu imele lepo priložnost, da pridejo vsaj do točke, tako da bodo nanjo morale počakati do prihodnje sobote, ko bodo v dvorani OŠ Vrhovci v Ljubljani gostovale pri ekipi Krim-Pirnar doors II. Kamničanke so trenutno na desetem mestu.

   

  Komentarji