Prepričljivo v Žirovnici

    Če so Kamničani leto 2016 končal s porazom na gostovanju v Framu, pa so leto 2017 začeli z zmago na gostovanju v Žirovnici. V derbiju 12. kroga 2. DOL so bili varovanci Gregorja Hribarja ves čas boljši nasprotnik, kar predvsem velja to za prvi in tretji niz. Omeniti velja, da sta se pred dvobojem moških ekip v dvorani Pod Stolom pomerili tudi ženski ekipi, s 3:1 (19, -23, 16, 20) pa je druga ekipa Calcit Volleyballa premagala Aquawatt Žirovnico.

    Kamniški odbojkarji so tekmo začeli v postavi Jernej Smerkar, Teo Podobnik, Bor Jese Rotar, Luka Lazar, Tine Makovec, Peter Lombergar in Kristjan Krt na mestu prostega igralca. V drugem nizu je priložnost za igro dobil še Pino Lenart Lah, ki jo je tudi izkoristil. Kamničani so ves čas dobro igrali na sprejemu, bili učinkoviti v napadu in bloku, tako da je bila to ena njihovih boljših iger v njihovi letošnji drugoligaški sezoni.

    Glede na to, da smo imeli v tem premoru, kar veliko težav s prisotnostjo na treningih, saj sta bila Teo Podobnik in Bor Jese Rotar z mladinsko reprezentanco, smo odigrali odlično tekmo. Smrekar je od prvega niza naprej dobro razigraval soigralce, ki so dobro zaključevali napade, je bil po sedmi zmagi svojih varovancev v letošnji sezoni zadovoljen Gregor Hribar, trener Calcit Volleyablla II.

    V 2. DOL brez poraza vodijo Črnuče ACH I, pred Kamničani pa so še odbojkarji Go Volleyja z 28 točkami in Pro Volleyja s 23.

    Komentarji