Poraz po solidni igri

  Čeprav Kamničani v Šoštanju niso igrali slabo, so se morali na koncu sprijazniti s porazom. Z malce več sreče, tudi zbranost v končnicah nizov, bi se domov lahko vrnili najmanj z točko, ki bi si jo po prikazani igri tudi zaslužili. Imeli so tudi nekaj smole, saj jim je v uvodnem nizu sonce dodobra ponagajajo pri sprejemu začetnih udarcev, v drugem, ko so na tisti strani sprejemali domačini pa je sonce prekril oblak. V tem nizu so imeli varovanci Gregorja Hribarja tudi zaključno žogo za izenačenje, ki je niso izkoristili. Zato pa so bili veliko boljši nasprotnik v tretjem nizu, kar kaže tudi izid, v četrtem pa sta bili ekipi do končnice skupaj, na žalost pa je glavna sodnica, ki je sicer dobro sodila, dve, tri sporne žoge dosodila v korist domače ekipe.

  Za Calcit Volleyball so igrali Jernej Smrekar, Žan Bezjak, Bor Jese Rotar,  Tine Makovec, Luka Lazar, Teo Podobnik, Kristjan Krt in Rok Forštnarič.

  V prvem nizu je bilo skorajda nemogoče sprejemati začetne udarce. Tako je Bor Jese Rotar eno žogo prejel naravnost v glavo, saj ni ničesar videl. Poraz sam ni tragičen, do konca lige želimo predvsem igrati dobro. Veseli me, da je v četrtem nizu dobro podajal Rok Forštnarič. Mislim, da nismo igrali slabo, z malce sreče bi lahko tudi zmagali, je poraz svoje ekipe komentiral Gregor Hribar, trener Calcit Volleyballa II.

  Na vrhu prvenstvene lestvice odbojkarje Črnuč ACH I do uvrstitve v prvo ligo loči le še točka, saj ima Go Volley na drugem mestu osem točk manj.

  V soboto je igrala tudi tretja moška ekipa Calcit Volleyballa, ki se je na domačem igrišču morala sprijazniti s porazom proti ekipi Go Volley II. Prvačani so zmagali s 3:1 (12,24, -13, 17). Mladi Kamničani so ostali pri sedmih zmagah in 20 točkah, kar jim prinaša trenutno sedmo mesto. V prihodnjem krogu, 25. marca, jih čaka lokalni obračun s Triglavom II. V vodstvu je Kočevje, ki ima 47 točk, točko manj in tekmo več pa ima drugouvrščeni Lubnik.

  Komentarji