Polovični uspeh starejših deklic

  Mlade Kamničanke, večina igralk bo v kategoriji starejših deklic lahko igrala še prihodnjo sezono, so na prvi tekmi proti Kranjčankam zapravile lepo priložnost, da bi prišle do zmage. Predvsem to velja za uvodni niz, v drugem pa so zaigrale pod svojimi sposobnostmi in nasprotnicam dovolile, da so prišle do lahke zmage. Toda na drugi tekmi proti Ankarančankam so se le zbrale, prikazale veliko boljšo igro, sicer tudi tokrat z nihanji, a so se na srečo v tretjem nizu spet zbrale ter zasluženo prišle do dveh točk.

  Žal dekleta na tekmah še vedno ne igrajo tako, kot na treningih. Njihovo znanje in sposobnosti so precej nad tem, kar kažejo na tekmah. To je sicer značilno za mlajše selekcije, vendar se pri njih dogaja že predolgo, da prebijejo led in pokažejo, kako dobre pravzaprav so. Prepričana sem, da bodo prej ali slej dosegle želeno raven igre, bojim pa se, da bo v letošnji sezoni za boljši rezultat že prepozno. Edina sreča je, da bo večina deklic v tej kategoriji igrala še prihodnjo sezono. Na prvi tekmi proti Triglavu so igralke popolnoma zmrznile, kot da bi bile brez volje in energije. Škoda, ker so bile nasprotnice premagljive. Toda na drugi so se le zbrale, čeprav vzdušje še vedno ni bilo najboljše, je po turnirju v Kamniku dejala Tanja Božinović, trenerka starejših deklic Calcita Volleyballa, ki bodo svoj prihodnji turnir igrale 13. marca na OŠ Ihan.

  Za starejše deklice Calcita Volleyballa so igrale: Zala Špoljarič, Klara Jeretin, Lana Žužek, Meta Ahačič, Klara Ogrine, Tija Žirovnik, Neža Grošelj, Eva Seretin, Špela Janežič, Nina Šmidovnik, Tia Košir, Eva Suhadolčan in Nika Koželj, ki žal zaradi poškodbe gležnja ni mogla igrati.


  Izidi turnirja na OŠ Toma Brejca

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_DCI/2015_dce/2015_dce_A/2015_dce_AZA


  Komentarji