Po zmagi v Šempetru na prvem mestu

    Mlade Kamničanke so odlično začele tekmo v Šempetru, saj so z dobrimi servisi popolnoma onemogočile domačo ekipo, hkrati pa so z dobrim sprejemom in odličnim napadom popolnoma nadigrale Šempetranke. V drugem nizu sta sodnika domačinkam dosodila napako pri postavitvi, kar so varovanke Francija Obolnarja izkoristile in tudi drugi niz brez težav dobile, priložnost pa so dobile vse igralke. Najbolj izenačen je bil tretji niz, v katerega so gostje vstopile preveč prepričane v končno zmago, tako da so bile večinoma v vodstvu Šempetranke. Kljub temu so prišle do dveh zaključnih žog za nove tri točke, vendar se domačinke še niso sprijaznile s porazom. S tremi zaporednimi točkami so prišle do vodstva s 25:24, toda nato so tri zaporedne točke dosegle kamniške odbojkarice in prišle še do svoje trinajste zaporedne zmage, v letu 2018 pa sploh še niso izgubile.

    V prvih dveh nizih smo prikazali zelo dobro igro, v tretjega pa smo vstopili preveč ležerno, kar se po dveh gladko dobljenih nizih velikokrat zgodi. Na srečo so se dekleta še pravočasno prebudila, s to zmago pa smo si že zagotovili najmanj drugo mesto, kar je vsekakor velik uspeh za našo mlado ekipo, je bil po novi zmagi ponosen na svoje varovanke Franci Obolnar, trener druge kamniške ženske ekipe.

    Za Calcit Volley II so igrale: Manja Jerala, Zala Špoljarič, Ana Špoljarič, Neža Grošelj, Lara Bošeska, Tjaša Gadža, Nives Juhant, Nika Marolt, Lana Žužek, Eva Zatkovič, Sara Sitar, Atena Gojak in Živa Javornik.

    Komentarji