Po porazu spet zmaga

  V prejšnjem krogu so kamniški odbojkarji v svoji dvorani na Stranjah morali priznati premoč Črnučanom, ki so še v igri za uvrstitev v prvo ligo, čeprav so v tem krogu nepričakovano doma izgubili z Brezovico. Vendar poraz s črnuško ekipo ni zaustavil kamniške ekipe, ki je v Žužemberku spet prikazala dobro igro in prišla do zaslužene zmage.

  V prvem in tretjem nizu so bili ves čas v vodstvu, v drugem so jih domačini po zaostanku 0:6 na 18. točki ulovili, nato so Kamničani z odličnimi servisi Davida Renka prišli do treh zaključnih žog, kar pa še ni bilo dovolj za zmago. Žužemberčani so jih še enkrat ulovili, z uspešno dvojno menjavo (Jernej Smrekar – Marko Merkun in Timotej Ratek – Rok Kočevar) pa so le veselili vodstva z 2:0 v nizih. Merkun je dal odločilni blok, pred tem pa je Kočevar v polju ujel odločilno žogo.

  Sicer pa so calcitovci, z izjemo te menjave, ves čas igrali z Jernejem Smrekarjem, Žanom Bezjakom, Davidom Renkom, Luki Lazarjem, Tinetom Makovcem, Timotejem Ratkom in Urošem Kočevarjem na mestu prostega igralca, ki je na tem mestu zamenjal poškodovanega Metoda Goloba.

  V prihodnjem krogu bodo varovanci Gregorja Hribarja v Stranjah gostili Gokop Fram, ki je nekoliko nepričakovano doma izgubil z ekipo Pro Volley z 2:3, tako da imajo ob že omenjenem porazu Črnučanom, na prvem mestu Hoče že štiri točke prednosti.

  Izidi 16. kroga 2. DOL za moške

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_dol/2015_2M/2015_2M_rezultati


   

  Komentarji