Po ACH Volleyju s Kranjčani doma

   Namesto v dvorani Tivoli, kjer so polagali taraflex za bližnje svetovno prvenstvo do 23 let za odbojkarice, sta se ljubljanska in kamniška ekipa pomerili v Stožicah. V izenačeni tekmi so se zmage veselili Ljubljančani, ki so prvi in četrti niz dobili na razliko. Kamniški trener Gašper Ribič je priložnost za igranje ponudil vsem igralcem, ki so igrali po dva niza, le Sašo Štalekar in Metod Golob sta odigrala celotno tekmo. Manjkal je Klemen Hribar, ki je v ponedeljek postal očka malemu Vidu, za ACH Volley nista igrala Jani Kovačič in Jan Pokeršnik.

  Kot je običajno za takšne tekme, smo nekatere stvari naredili dobro, druge pa bo treba izboljšati, ampak na splošno gledano za prvo tekmo v sezoni ni bilo slabo. So pa takšne pripravljalne tekme dobrodošle, da ekipa vidi, kje trenutno je in da se te dolge priprave malce presekajo. Zdaj vemo, na čem bomo morali v nadaljevanju priprav še delati, je po tekmi z Ljubljančani dejal Gašper Ribič.

  Za Calcit Volley so v dvorani Stožice igrali: Maxson Perreira 13, Metod Golob – libero, Žan Novljan 4, Timotej Ratek 5, Radoslav Gil, Primož Vidmar 6, Jure Okroglič 6, Sašo Štalekar 7, Tine Kvas 1, Jure Lakner 4, Domen Kotnik 6, Andrej Štembergar 9. Za ljubljansko ekipo pa so igrali: Matej Mihajlovič 13, Andrej Flajs 11, Petar Đirlić 11, Uroš Pavlovič 10, Matic Videčnik 10, Sergej Babkov 4, Diko Purić1, Rok Satler 1, Matija Pleško 3, Jan Brulec.

  Napisal: Miha Štamcar
  Foto: Klemen Brumec

  Komentarji