Peto mesto za kamniške mladince

  Kamniški mladinci so, čeprav jih je še pekel poraz v odločilni tekmi polfinalnega turnirja v Framu, ko so z 1:2 izgubili z Mariborom, že v prvi tekmi turnirja v Zabreznici pokazali veliko željo, da državno prvenstvo končajo z dvema zmagama. Proti drugi ekipi SIP Šempetra so bili v obeh nizih boljši nasprotnik in zasluženo prišli do zmage. V drugem obračunu so domačini z 2:0 v nizih premagali Kranjčane, ki so v tekmi za končno sedmo mesto v napeti tekmi premagali Šempetrane.

  Izenačena je bila tudi tekma za peto mesto, v kateri so bili Kamničani boljši v prvem nizu, v drugem se je tehtnica obranila na stran domače ekipe, zato pa so v tie-breaku varovanci Aleša Hribarja spet pokazali svoj pravi obraz in prišli do zaslužene zmage.

  Čeprav smo igrali brez poškodovanega Noela Šimenca in smo morali zato nekoliko spremeniti postavo in igralna mesta, so fantje na obeh tekmah prikazali dobro igro. Za nami je uspešna sezona, še vedno pa me boli poraz na polfinalnem turnirju v Framu proti združeni ekipi Maribora in Frama, ko sojenje ni bilo na primerni ravni. Vprašanje je, kako bi se tista tekma končala, če bi bilo sojenje pošteno in morda bi mi igrali na finalnem turnirju. Večina igralcev bo v prihodnji sezoni še igrala v mladinski konkurenci, zato se za prihodnost kamniške odbojke ni bati in prepričan sem, da bo kdo izmed teh igralcev v bližnji prihodnosti zaigral tudi za prvo ekipo Calcit Volleyballa, je po turnirju v Zabreznici dejal Aleš Hribar, trener mladinske ekipe Calcit Volleyballa.

  Za Calcit Volleyball so na turnirju v Zabreznici igrali: Jure Krašovic, Peter Kadunc, Tom Sojer, Aljaž Hrovat, Teo Podobnik, Bor Rotar Jese, Rok Forštnarič, Jan Jurič, Matija Lakner, Kristjan Krt, Jan Fink.

  Izidi turnirja za peto mesto:

   

   

  polfinale

  National Žirovnica

  : Triglav Kranj

  2:0 (25:18, 25:21)

   

   

   

  polfinale

  Calcit Volleyball

  : SIP Šempeter II

  2:0 (25:20, 25:18)

   

   

   

  za 7. mesto

  Triglav Kranj

  : SIP Šempeter II

  2:1 (25:17, 22:25, 15:13)

   

   

   

  za 5. mesto

  National Žirovnica

  : Calcit Volleyball

  1:2 (22:25, 25:22, 12:15)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  KONČNI VRSTI RED :

   

   

  5. Calcit Volleyball

   

   

  6. National Žirovnica

   

   

  7. Triglav Kranj

   

   

  8. SIP Šempeter II

   

  Komentarji