Oslabljene do dveh točk

    Pred tekmo v Žirovnici so Kamničanke doživele pravi šok, saj so v roku desetih minut ostale brez Tine Novak in Klare Kregar, ki sta si zvili gleženj. Že prejšnji teden se je poškodovala Sara Bobek (težave s prepono), tako da je trenerka Tanja Božinović ostala brez kar treh igralk, ki sicer redno igrajo. Navkljub težkem položaju so z borbeno igro prišle do prve letošnje zmage. V prvih dveh nizih so bile domače odbojkarice boljše, toda po zmagi v tretjem nizu so Kamničanke pridobile samozavest in z odlično igro prišle do zaslužene zmage.

    Čeprav smo ostale brez treh igralk, smo v Žirovnico odšle z željo po zmagi. Tudi v prvih dveh nizih smo igrale dobro, vendar se je sreča nekako vedno obrnila na stran nasprotnic. Toda od tretjega niza naprej je vse steklo, kot smo si želeli. Že dolgo v naši ekipi nisem videla toliko požrtvovalne igre in ekipnega duha. Za igralke ni bilo izgubljene žoge, z odlično distribucijo žog smo prišli tudi do nevarnega napada, kar nam je potem prineslo zmago. Redkokdaj sem zadovoljna, saj je vedno še prostor za nadgradnjo, toda tokrat sem res ponosna na svoje igralke in na igro, ki so jo prikazale, je svoje varovanke upravičeno pohvalila Božinovićeva.

    Za Calcit Volleyball II so v Žirovnici igrale: Ana Pibernik, Veronika Beznik, Ana Špoljarič – libero1, Tina Bunderšek, Zala Špoljarič, Lana Mujanovič, Špela Lazar, Tjaša Gadža, Sara Sitar, Patricija Porovne Černe, Sara Petek – libero2, Lara Koritnik in Nika Marolt.

    Komentarji