Odbojkarji stojimo skupaj

  Nenadna izguba očeta in moža je čustveno pretresla celotno družino, žal pa so posledice občutili tudi finančno. Janez, ki je družini s svojimi rokami in neumornim duhom ustvaril topel dom, je za seboj pustil tudi kredit, ki ga mama Sabina poleg vseh položnic in drugih izdatkov za življenje sama ne zmore odplačevati. Kot da težka situacija, v kateri so se nenadoma znašli Sabina, Nika in Aljoša, še ni bila dovolj, so bili primorani zamenjati avto, pokvaril se jim je bojler, peč za centralno ogrevanje, sušilni stroj.

  Sabina je pomočnica vzgojiteljice na Osnovni šoli Roje in dela z otroci s posebnimi potrebami. Oba šoloobvezna otroka sta nadobudna odbojkarja in člana Calcit Volley. Nika igra že pet let, Aljoša pa je po zgledu starejše sestre z odbojko začel pred dvema letoma.

   

  V odbojkarski družini Calcit Volley smo se družini v stiski odločili priskočiti na pomoč. Pripravili smo članski koledar, izkupiček od prodaje pa bomo v celoti namenili Kordič-Zamljenovim. Koledar bo na voljo po ceni 10 evrov, prednaročila pa sprejemamo na e-poštni naslov marketing.calcitvolley@gmail.com. Družini lahko po svojih zmožnostih pomagate tudi s prostovoljnimi prispevki, ki jih zbiramo na vseh domačih članskih tekmah ter na navijaškem avtobusu. Dobrodelna akcija bo trajala do 15. januarja.

  Vsem ljudem dobrega srca HVALA za vsak prispevek v imenu družine Kordič-Zamljen in kluba Calcit Volley.

   

  Komentarji