Novi zmagi za starejše deklice

  V prejšnjem krogu je bila prva ekipa starejših deklic Calcit Volleyballa prosta, vendar so varovanke Tanje Božinović, če je soditi po igri, ki so jo prikazale na turnirju na OŠ Vrhovci čas med prvim in drugim turnirjem dobro izkoristile. Na prvi tekmi so igrale proti ekipi Šentvid Žlindra in v prvem nizu so jo popolnoma nadigrale. V drugem nizu so Šentvidčanke prikazale boljšo igro in vodile še z 19:17. Po polminutnem odmoru so jih Kamničanke ulovile, povedle z 22:20 in do konca niza z odlično igro v obrambi in napadu prišle do pomembne zmage. „Na to tekmo smo se še posebej dobro pripravljale, kajti v ekipi Šentvida je pet igralk, ki igrajo v reprezentanci ljubljanske regije, vključno s trenerko, iz naših vrst pa so izbrali le Evo Pogačar in Veroniko Beznik. Dekleta so prikazale odlično igro in zasluženo prišle do zmage,“ je svoje varovanke pohvalila Božinovićeva.

  Calcitovke so nekoliko lažje delo imele na drugi tekmi, ko so brez večjih težav premagale krimovke. „Že na samem začetku prvega niza je bilo jasno, da je premoč na naši strani, kar mi je omogočilo, da zgodaj, že na začetku drugega niza dam priložnost rezervnim igralkam, ki so odigrale večino tekme. Resnično jih moram pohvaliti, saj se ni čutila razlika v igri med prvo in drugo postavo. Še posebej sem zadovoljna z organizacijo igre v obrambo in napadu. Sistem je deloval brezhibno,“ pa je trenerka starejših deklic dejala po zmagi nad Krimom. S štirimi zmagami so odbojkarice Calcita brez poraza na prvem mestu. Isto število točk imajo na drugem mestu tudi Jeseničanke, ki pa imajo dve tekmi več.

  Za Calcit Volleyball I so na turnirju na OŠ Vrhovci igrale: Eva Pogačar, Veronika Beznik, Lana Mujanovič, Zala Špoljaroč, Sara Sitar, Eva Skvarč, Ladinik Neža – libero1, Lana Žužek, Tija Žirovnik, Atena Gojak-libero2,Ogrinec Kalra, Eva Seretin, Flerin Klara, Neža Grošelj.


  Izidi tretjega kroga A lige – zahodna skupina 2

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2014/2014_DCI/2014_deklice/2014_dce_A/2014_dce_AZ2

   

  Komentarji