Niso zdržale pritiska

  Varovanke Tanje Božinović so v Ljubljano odšle čvrsto odločene, da premagajo krimovke in se na prvenstveni lestvici povzpnejo na tretje mesto. Žal v svoji nameri niso uspele, pa ne zato, ker si tega niso želele pač pa so preprosto pregorele v preveliki želji. V svoji igri so naredile preveč lastnih napak, zatajile pa so, z izjemo tretjega niza, v katerem je vse delovalo kot dobro namazan stroj, v drugi elementih igre. Priznati je treba, da so na drugi strani krimovke igrale odlično in zasluženo prišle do zmage.

  Dekleta so si sicer želele zmage, vendar z glavo niso bile popolnoma v igri. Edino, kar je bilo na visoki ravni, je bil ekipni duh, ki igralk, čeprav jim na igrišču ni šlo najbolje, ni zapustil. Škoda za izgubljeno priložnost, morda pa bi jim še malce več pozornosti s strani kluba prineslo tisti manjkajoči X faktor, ki bi dvignil njihovo samozavest in jim dal navdih. Vse pohvale pa si zasluži domača ekipa, saj je njen sistem deloval brezhibno, je sobotno tekmo v Ljubljani komentirala Tanja Božinović, trenerka Calcit Volleyballa II.
  Za Calcit Volleyball II so igrale: Tina Novak, Tina Bunderšek, Sara Bobek, Ana Špoljarič, Zala Špoljarič, Sara Sitar, Špela Lazar, Klara Kregar, Lucija Porovne Černe, Lana Žužek in Nika Marolt.

  Na prvem mestu je še naprej Ankaran Hrvatini, ki ima 52 točk, pet manj jih ima na drugem VOLLEYBALLjubljana, tretji je Krim s 40 točkami, Kamničanke pa jih imajo na četrtem mestu 37.

  V 3. DOL zahod ženske je bila aktivna tudi tretja ekipa Calcit Volleyballa, ki je, podobno kot druga ekipa, na gostovanju izgubila. Kamničanke so v 19. krogu namreč morale priznati premoč Luki Kopru mlade, ki je zmagala s 3:1 (11, -9, 14, 18). Z osmimi točkami so na enajstem mestu, z 51 vodil Piran, v prihodnjem krogu pa bodo varovanke Željane Blagojević spet igrale v gosteh. 25. marca jih čaka gostovanje pri ekipi Kostak Elmont v Brestanici.

  Komentarji