Dobra igra ni bila dovolj za zmago

    Čeprav so Kamničake na obeh tekmah ostale praznih rok, z igro niso razočarale. V ekipi imajo samo tri igralke, ki so po letih kadetinje, vse druge so še starejše deklice, kljub temu pa so, predvsem to velja za tekmo z Grosupeljčankami, nudile dober odpor svojim nasprotnicam.
    Dekleta si zaslužijo pohvale za svojo igro, najbolj so navdušile rezervne igralke, ki so pokazale, da vztrajnost in marljivost prinaša rezultate. Žal to ni bilo dovolj, da bi premagali dve odlični kadetski ekipi, je pa to dobra naložba za prihodnost, je turnir na Jesenicah komentirala Tanja Božinović, trenerka kadetske ekipe Calcit Volleyballa.
    Za kadetinje Calcit Volleyballa so igrale: Lana Žužek, Sara Sitar, Atena Gojak, Zala Špoljarič, Nika Koželj, Tia Košir, Nina Šmidovnik, Eva Seretin, Neža Grošelj, Eva Suhadolčan, Lara Bošrska in Meta Ahačič.

    Z dvema zmagama so turnir B lige – skupina B v domači dvorani končali kadeti prve ekipe Calcit Volleyballa, ki so v medsebojnem klubskem obračunu z 2:0 (5, 15) premagali drugo ekipo Calcit Volleyballa, nato pa so z 2:0 (12, 11) premagali še Črnuče ACH II. Prva ekipa kamniških kadetov je s petimi zmagami in porazom, vendar z dvema tekmama manj trenutno na drugem mestu z desetimi točkiami, vodil Salonit s 14, druga ekipa pa je po zmagi nad Črnučami ACH II z 2:0 (17, 15) s štirimi točkami na petem mestu.

    Komentarji