Na Koroškem boljši domačini

  Trener Gregor Hribar, ki je v odsotnosti Aleša Hribarja zaradi obveznosti v prvi članski ekipi Calcit Volleyja vodil Kamničane na gostovanju v Slovenj Gradcu, je lahko računal le na osem igralcev, Roka Forštnariča, Bora Jeseta Rotarja, Tea Podobnika, Miho Grahka, Tineta Mahkovca, Luko Lazarja, Aljaža Hrovata in Kristjana Krta. V tako oslabljeni zasedbi so bili v prvem nizu v vodstvu do devete točke, nadaljevanje pa zanje ni bilo več tako uspešno. Padli so tako na sprejemu kot na servisu, za nameček so naredili še nekaj lastnih napak, vse to pa je vplivalo na končni razplet uvodnega niza.

  V drugem nizu so Kamničani prikazali boljšo igro, predvsem jim je stekel servis, kar je bilo dovolj za izenačenje v nizih, zato pa so v tretjem nizu spet popustili. Hribar je skušal do preobrata priti tudi z menjavo igralnih mest, saj je bil na klopi le mladi Hrovat, a tudi to ni prineslo boljše kamniške igre. V četrtem so Calcitovci sicer vzpostavili ravnotežje, a to ni bilo dovolj, da bi prišli vsaj do točke.

  Sodnik je že od prve točke naprej zavzel zelo oster kriterij, predvsem to velja pri podajah, tako da smo naredili v elementu igre veliko število napak, vendar to ni bil glavni razlog našega poraza. Tokrat se nihče od igralcev ni razigral, tako da so domačini zasluženo zmagali, je poraz svoje ekipe v Slovenj Gradcu komentiral Gregor Hribar.

  Napisal: Miha Štamcar

  Foto: Tine Forštnarič

  Komentarji