Na Brezovici so vsi uživali

    Trenerji ekip ACH Črnuče, Brezovice, Ljubljane Volleyja, Žirovnice in Calcit Volleyballa smo se dogovorili, da bomo vsako leto priredili dva do tri turnirje za mini in malo odbojko, kjer bo poudarek na druženju in spoznavanju novih prijateljev ter seveda igranju odbojke. Na turnirju na Brezovici je bilo kar 24 ekip, tako da je svoje znanje lahko pokazalo več kot sto igralcev iz petih klubov, je o turnirju na Brezovici dejal Jure Sitar, ki je v Calcit Volleyballu zadolžen za delo z najmlajšimi selekcijami.

    Na turnirju so igrali tudi dečki iz mini odbojke, ki jim taki turnirji še kako pridejo prav. Predvsem nas trenerje veseli neizmerno veselje otrok, ki so res tekmovali, navijali en za drugega in predvsem uživali. Na koncu so se pomerili še v tekmovanju serviranja, kjer je vsak, ki je zadel cilj, v tem primeru majico, le-to tudi prejel.

    Izidi niso bili v ospredju, zato tudi ni bilo zmagovalca turnirja. Vsi udeleženci so kot nagrado prejeli krof in čokolado Milka, ki je bila tudi pokrovitelj turnirja.

    Omeniti moram tudi starše, ki so z veseljem pripeljali svoje otroke, jih podpirajo in jim pomagajo. Mislim, da bi tudi drugje po Sloveniji morali imeti več podobnih turnirjev, kjer je v ospredju druženje, ne rezultat. Mi smo imeli na turnirju šest ekip, prav vse si zaslužijo pohvale za prikazano borbo in za spodbujanje sotekmovalcev in tudi nasprotnikov, je svoje varovance in njihove starše pohvalil Sitar.

    Komentarji