Mladinci v četrtfinale DP

    Kamniški mladinci so na turnirju na OŠ Hinka Smrekarja v Ljubljani na trenutke prikazali odlično igro, žal pa so se v njihovo igro prikradle tudi napake, ki jih ne bi smeli delati. Turnir so začel z zmago proti domačinom turnirja, po gladki zmagi v prvem nizu proti Žirovnici in odličnem uvodu v drugi niz, so v nadaljevanju popolnoma popustili ter se pripeljali v položaj, ko so si uvrstitev v četrtfinale morali priboriti skozi repasaž. V njem proti Brezovici spet niso imeli večjih težav.

    Res je, da smo na turnir prišli praktično brez nega skupnega treninga, vendar se nam to v naši igri še ni toliko poznalo. Večjo težavo smo imeli z individualnimi napakami, predvsem na sprejemu in temu bomo morali v prihodnosti nameniti veliko pozornosti, če bomo želeli biti v tej konkurenci bolj konkurenčni. Na trenutke je naša igra takšna, da bi se z njo lahko borili za medaljo, na trenutke pa igramo tako, da bi imeli težave že s kakšno boljšo ekipo starejših dečko. Nihanja v igri so ogromna, ampak najbolj pomembno je, da smo se uvrstili v četrtfinale, je po turnirju v Ljubljani dejal Aleš Hribar, trener mladinske ekipe Calcit Volleyballa.

    Za mladince Calcit Volleyballa so na turnirju osmine finala v Ljubljani igrali: Rok Forštnarič, Tom Sojer, Jan Pibernik, Jure Krašovic, Žan Dolžan, Gašper Hribar, Teo Podobnik, Bor Rotar, Metod Golob in Kristjan Krt. 

    Komentarji