Mladinci brez polfinalnega nastopa

  Na prvi tekmi četrtfinalnega turnirja v Kranju so kamniški mladinci igrali z domačini. Prvi niz so izgubili na razliko, v drugem so bili boljši, v tretjem pa so popolnoma popustili in v tie-breaku osvojili le štiri točke. Ker je na drugi tekmi Žirovnica premagala SEP Mokronog, so Kamničani v prvem krogu repasaža igrali z Mokronajzarji. Po izenačenem prvem nizu so v drugem varovanci Aleša Hribarja prepričljivo slavili.

  V finalu je bila Žirovnica boljša od kranjske ekipe, zato je o drugem potniku na polfinalni turnir še enkrat odločala tekma med Calcit Volleyballom in Triglavom. Podobno kot na prvi, so tudi na drugi tekmi prvi niz dobili Kranjčani, ki so nato prevladovali tudi v drugem nizu in se zasluženo uvrstili v polfinale.

  Razočaran sem nad pristopom in učinkovitostjo nekaterih ključnih igralcev, ki so na trenutke dajal občutek, kot da se jim ne ljubi igrati. Skušali smo jih prebuditi na lep način, tudi na oster, a se ni prav nič spremenilo. Kranjčani so se zasluženo uvrstili naprej, naredili so manj napak, mi pa se bomo morali zamisliti nad svojo igro, je po turnirju v Kranju dejal Aleš Hribar, trener mladinske ekipe Calcit Volleyballa.

  Na četrtfinalnem turnirju v Kranju so za Calcit Volleyball igrali: Rok Forštnarič, Tom Sojer, Gašper Hribar, Noel Šimenc, Teo Podobnik, Bor Rotar Ješe, Leon Lombergar, Jan Jurič, Jure Krašovic, Jan Pibernik, Metod Golob, Kristjan Krt.

  Izidi četrtfinalnih turnirjev za mladinsko DP:

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2015/2015_MLA/2015_mci/2015_mci_4


  foto: Tine Forštnarič

  Komentarji