Luka in Miha na finalni turnir

  Kamniško odbojko so med fanti ob Luki Blaževiču in Mihi Okornu zastopali še Nik Mujanovič in Timotej Krt ter Gašper Babnik in Enej Sladič. V prvem krogu para Okorn/Blaževič in Krt/Mujanovič premagala svoje nasprotnike, dvojica Babnik/Sladič pa je žal izgubila svoj prvi krog. V drugem krogu sta se med seboj pomerili dvojici Okorn/Blaževič in Krt/Mujanovič, nekaj več znanja in borbenosti pa sta pokazala mlajša Miha in Luka ter se s tem uvrstila v 3. krog. V repasažu sta Sladič/Babnik žal tudi drugo tekmo izgubila, delno tudi po zaslugi sodniškega kriterija, saj se le-ti niso mogli dogovoriti, kakšen sprejem je dovoljen.

   

  V repasažu sta Krt in Mujanovič zmagala še eno tekmo, nato pa morala priznati premoč dvojici Cestnik/Kurent, kar jima je prineslo sedmo mesto. Okorn in Blaževič sta v tretjem krogu morala priznati premoč kasnejšima zmagovalcema turnirja Primožu Jaklinu in Roku Bračku, v repasažu pa sta dobila še dve tekmi in se tako uvrstila v polfinale. Že pošteno utrujena sta morala še enkrat priznati premoč dvojici Jure Legan in Mohor Travnik, v boju za tretje mesto pa še Nejcu Najdiču in Gregi Okrogliču.

   

  Po dveh turnirjih se je v skupni razvrstitvi na zaključni masters v Ljubljano uspelo uvrstiti dvojici Okorn in Blaževič, ki se bosta borila za naslov državnega prvaka. Na petem mestu sta tekmovanje končala Krt in Mujanovič, pohvale pa si zaslužita tudi Babnik in Sladič.

   

  Nekaj manj uspeha so imela kamniška dekleta, ki so se med sabo pomerila še v prvem krogu. Sara Muršak in Maja Pivec sta premagali Niko Zemljič in Evo Ogrinec, ki sta praznih rok ostali tudi v repasažu. V drugem krogu sta Sara in Maja izgubili, tako kot tudi v repasažu ter sta tekmovanje končali z delitvijo devetega mesta, Nika in Eva pa sta si še s tremi ekipami delili trinajsto mesto.


  Izidi turnirja v Braslovčah

  Deklice:  http://www.odbojka.si/mivka/2016_BVmladi/2016BV_U13/2016BV_U13_2/2016BV_U13_2_deklice

  Dečki:  http://www.odbojka.si/mivka/2016_BVmladi/2016BV_U13/2016BV_U13_2/2016BV_U13_2_decki


   

  Komentarji