Kamniške minike šeste v Sloveniji

  Najmlajše Calcitove deklice so za konec sezone v dvorani v Stranjah gostile turnir v boju za končno peto mesto. Na prvi tekmi proti Slovenjgradčankam se v prvih dveh nizih niso najbolje znašle, toda v tretjem so z odlično igro prišle do vsaj častnega niza. Z dobro igro so ob bučni podpori staršev premagale Jeseničanke, nato pa na zadnji tekmi še vitalovke. Žal z enim izgubljenim nizom, kar je pomenilo, da so Ljubljančanke državno prvenstvo, prvakinje so postale odbojkarice ekipe Formis mini, končale na petem mestu, Kamničanke pa na še vedno zelo dobrem šestem mestu. Za igro in borbenost si varovanke Barbare Novak zaslužijo vse pohvale.

  Deklice so samo še enkrat več dokazale, da se po začetnem porazu ob bučni podpori staršev znajo zbrati in prikazati dobro igro. V klubu smo prepričani, da je pred njimi še dolga in uspešna odbojkarska pot, je svoje varovanke pohvalila trenerka Barbara Novak.

  Za Calcit Volleyballa so na turnirju v Stranjah igrale: Živa Javornik, kapetan, Eva Ogrinec, Sara Muršak, Maja Pivec, Nika Zemljič, Manca Pančur, Naja Lipičnik,, Nika Kordič Zamljen, Mojca Prohinar. 

  Izidi turnirja za peto mesto

  http://www.odbojka.si/tekmovanja2014/2014_mini/2014_MI_deklice/2014_MI_dce_mesta

   

  Komentarji