Kamničani v pokalu s Šempetrom

    Kamničani so se nekoliko z grenkim priokusom vrnili s turnirja v Innsbrucku, saj so bili proti domači ekipi, udeležencu letošnje lige prvakov, na pragu zmage. Žal so se na koncu morali zadovoljiti s točko, zato pa so premagali Panvito Pomgrad, ki je v nedeljo z 1:3 izgubila s Hypo Tirol Innsbruckom.

    Toda za varovance Marka Brumna je gostovanje v Innsbrucku že zgodovina. Jutri jih na prvi tekmi osmine finala pokala Slovenije čaka obračun s Šempetrani. Pred nekaj manj kot desetimi dnevi so jih brez težav premagali, toda v tem času je ekipa, ki jo vodi Sebastjan Cilenšek imela še nekaj več skupnih treningov in zagotovo kamniške ekipe ne čaka lahka naloga v Šempetru. Datum povratne tekme še ni določen.

    V osmini finala pokala Slovenije igra tudi druga kamniška ekipa, ki je pred še zahtevnejšo nalogo kot prva. Žreb jim je namenil branilce naslova, odbojkarje ACH Volleyja. Kamničani bodo z najboljšo slovensko ekipo zadnjega desetletja najprej igrali v gosteh, in sicer v ponedeljek, 19. oktobra ob 18. uri, povratna bo teden dni pozneje v Stranjah.

    Drugi pari osmine finala pokala Slovenije so: Maribor – Žirovnica, Hoče – Panvita Pomgrad, Pro Volley – Triglav Kranj, Salonit Anhovo – Špan Brezovica, ŠD Hit Nova Gorica – Krka, Fužinar Metal Ravne – Go Volley.

    Komentarji