Kadeti po treh letih spet v A ligi

    Kamniški trener Jure Sitar je dvoboj z Novomeščani začel v postavi Urban Blaževič, Aljoša Škorjanc, Marko Medved, Nik Štebe, Gaj Prah, Ambrož Poljanšek in Nik Drnovšek, ki so svojo nalogo opravili z odliko, saj Krka niti v enem trenutku ni bila nevarna Calcitovcem. Ker so si z zmago že zagotovili prvo mesto v skupini, s tem pa tudi napredovanje v A ligo, kamor se je uvrstil tudi drugouvrščeni kranjski Triglav, je Sitar proti Žirovnici v igro poslal Brina Tomca, Nika Mujanoviča, Miho Okorna, Nejca Kutnarja, Urbana Blaževiča, Ambroža Poljanška in Roka Podbregarja, ki prav tako niso imeli težav na poti do še svoje pete zmage v skupini C.

    Letos smo svoj cilj izpolnili, saj smo se po treh sezonah spet uvrstili v A ligo. V njej si predvsem želim, da bi nadaljevali z igrami, ki so nas krasile tudi skozi kvalifikacije. Čeprav je večina igralcev šele prvo leto v kadetski kategoriji, so si nastopanje v A ligi zaslužili, saj so razen prve tekme proti Triglavu, ki smo jo izgubili z 2:1, vse druge premagali z 2:0, je svoje varovance pohvalil Jure Sitar. 

    Za kadetsko ekipo Calcit Volleyja letos igrajo: Urban Blaževič, Nik Drnovšek, Nik Štebe, Nik Mujanovič, Aljoša Škorjanc, Marko Medved, Gaj Prah, Miha Okorn, Nejc Kutnar, Rok Podbregar, Vid Kališnik, Brin Tomc in Ambrož Poljanšek. Trener: Sitar Jure.

    Komentarji