Dober odpor Šoštanjčanom

    Šoštanjčani, ki so leta 2004 osvojili naslov državnega prvaka Slovenije, so za letošnjo sezono sestavili močno ekipo, v kateri je kar nekaj igralcev z izkušnjami iz prve lige. Predvsem to velja za Robido, Porta, Boženka, Paviča in Meniha, ki so tudi v Stranjah v prvem nizu potrdili svojo kakovost. Toda v drugem nizu so mladi Kamničani, za katere igrajo večinoma mladinci, prikazali odlično igro, v ključnih trenutkih niza pa so odločale večje izkušnje gostov. Tudi v tretjem nizu sta bili ekipi večinoma izenačeni, v končnici pa so bili spet boljši odbojkarji iz Šoštanja.

    Na žalost smo tudi na tej tekmi prvi niz začeli slabo, toda zato smo v drugem in tretjem nizu prikazali precej boljšo igro. Na koncu so odločale malenkosti in večje izkušnje gostov, toda ne glede na poraz sem tokrat zadovoljen z našo igro. To je vsekakor dober obet za nadaljevanje sezone, v kateri mladince, ki jih je v naši ekipi kar nekaj, čaka še finalni turnir državnega prvenstva, je po šestem porazu v letošnji sezoni dejal Aleš Hribar, trener druge ekipe Calcit Vollelyja.

    Za Calcit Volley so v soboto proti Šoštanju Topolšici igrali: Jernej Smrekar, Teo Podobnik, Aljaž Hrovat, Miha Grahek, Luka Lazar, Bor Jese Rotar, Rok Forštnarič, Jan Jurič, Karlo Reisner, Tine Makovec, Kristjan Krt.

    Komentarji